

Oregon Early Learning Council Best Beginnings Committee *and* Healthy Families Oregon Advisory Committee Meeting

January 17: 1:00pm – 4:00pm Oregon Child Development Coalition, 9140 SW Pioneer Ct, #E, Wilsonville 97070

If you are unable to join in person, please join my meeting from your computer, tablet or smartphone: <u>https://global.gotomeeting.com/join/386712261</u>

You can also dial in using your phone: United States (Toll Free): 1 877 568 4106 Access Code: 386-712-261

AGENDA

1:00	Call to Order and Introductions - Martha Brooks, Chair
1:05	Public Testimony
1:15	Chair's Update [10 minutes]
1:25	Families First Jamie Hinsz, Legislative Policy and Research Analyst for Senate [30 minutes]
1:55	MIECHV Update – Benjamin Hazelton [10 minutes]
2:05	Healthy Families Oregon Update - Erin Deahn [25 minutes]
2:30	Governors Update- Budget and Prenatal to Three – David Mandell, Cate Wilcox [30 minutes]
3:00	ELC Strategic Plan: Prenatal to Three Highlights - Alyssa Chatterjee [30 minutes]
3:30	Round Table Sharing/Updates - Everyone
4:00	Adjourn

2019 Best Beginnings Meetings: 1:00-4:00pm at OCDC on the following dates:

February 21st	July 18th
March 21st	August 15th
April 18th	September 19th
May 16th	October 17th
June 20th	November 21st

ELC Best Beginnings/HFO Advisory meetings comply with public meeting laws. All interested parties are invited to attend in person and speak during the agenda item designated for public comment – 2 minutes maximum per person. Any inquiries should be routed to Sharon Kraw at 503-373-1044 or <u>sharon.kraw@state.or.us</u>.